Store

Philips ProCare Auto Curler

Philips ProCare Auto Curler - för att enkelt skapa perfekta lockar med professionellt salongsresultat, utan att behöva locktång! Denna Auto Curler gör det enkelt för dig att skapa både små eller stora lockar på ett kick, genom att den automatiskt rullar upp, värmer och lockar håret. Den har ett anti-trassel-system för att håret inte ska fastna, och den keramiska beläggningen i titan hjälper till att skydda håret mot värmen vilket ger en skonsam styling och lämnar håret med en glansfull finish! Den har en professionell motor och tre justerbara riktningar (vänster, höger & växelvis) samt 3 värme- och tidsinställningar för en enkel, snabb och professionell styling!

SEK1,529.00
Buy
 

Related Products

Remington Curl Revolution

Remington Curl Revolution
SEK799.00

En revlotionerande locktång med en smart och effektiv rotation vilket ger dig ett snabbt och snyggt resultat. Skapa dina drömlockar på nolltid med Remington Curl Revolution. Locktången styrs enkelt med en digital display med möjlighet till fem inställningar och en temperaturöknings-funktion för tjockare hår eller större sektioner plus en temperaturspärr för att hålla en jämn temperatur genom hela stylingen. Hur gör jag?Ställ in önskad temperatur för din hårtyp. För in en slinga av håret från sidan med symbolen, så att det sticker ut på sidan utan symbol. Sätt sedan igång rotationen och få fantastiska lockar! Tänk på att vara noga så att håret inte fastnar där tången roterar, och läs alltid medföljande instruktioner noggrant. Tips!När du använder värmeverktyg är det alltid viktigt att använda värmeskydd. Du hittar alla våra värmeskydd här ! För ''lösare'' lockar kan du använda en hårborste och lätt borsta igenom håret. Använd gärna ett finishingspray som avslut för att hålla lockarna vackra längre, och för extra glans.

Ikoo E-Styler Cotton Candy

Ikoo E-Styler Cotton Candy
SEK1,799.00

Ikoo E-Styler Cotton Candy - en snygg borste som kombinerar funktionerna hos en plattång och en borste vilket tar din styling till en helt ny nivå. Med sin enkelhet arbetar den snabbt genom håret och efterlämnar ett mjukt och glansfullt resultat. Håret glider lätt genom borsten och skapar ett jämt och snyggt resultat. Borsten har en kombination av borst, värme och speciella keramiska plattor vilket ger en mer skonsam styling. Denna kan du använda oavsett typ hår! Färg: Rosa.

ghd Platinum Black

ghd Platinum Black
SEK2,299.00

ghd Platinum? - en innovativ styler utan kompromisser! Med sin förbättrade design, tri-zone?-teknologi och unik patenterad ''wishbone''-upphängning är denna innovativa styler ett måste för dig som ofta plattar håret, som har en hektisk livsstil eller helt enkelt vill kunna göra vackra lockar enkelt och smidigt. ghd Platinum? är en innovativ styler som använder ''safer-for-hair-heat'' vilket ger ett perfekt rakt hår med en dragning. Den patenterade tri-zone?-teknologin gör det enkelt att snabbt och enkelt locka eller platta håret utan att kompromissa med hårets välbefinnande i jämförelse med obehandlat hår. Forskare på ghds Research & Development Center har identifierat den optimala temperaturen för styling av hår, 185°C. Tack vare tri-zone?-teknologi erbjuder ghd Platinum? en konstant, optimal temperatur på 185°C - du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zone?-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull look.